Pizzabakeriet, vegetar

Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 1 glass sopp
  • 0,25 stk rødløk i skiver
  • 3 stk hermetiske artiskokkhjerter delt opp i 6 deler på langs
  • 0,17 stk fennikel, skjær tynne skiver på tvers
  • 2 stk fedd hvitløk, skjær tynne skiver på tvers
  • 1 håndfull ruccola
  • 2 ss parmesan, revet
  • 1 ts revet sitronskall - kun det gule

Fremgangsmåte

1

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

2

Lag pizzabunnen som anvist på posen

3

Stek soppen i litt smør eller olje

4

Start med tomatsaus, fordel biter av mozzarella, rødløk, artisjokkhjerter, fenikel og hvitløk.

5

Stek pizzaen og skjær den opp,

6

Fordel ruccola over hele pizzaen og strø på revet parmesan og sitronskall.