Pizzabakeriet, vegetar

Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.

Tilberedningstid
30

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 1 glass sopp
  • 0,25 stk rødløk i skiver
  • 3 stk hermetiske artiskokkhjerter delt opp i 6 deler på langs
  • 0,17 stk fennikel, skjær tynne skiver på tvers
  • 2 stk fedd hvitløk, skjær tynne skiver på tvers
  • 1 håndfull ruccola
  • 2 ss parmesan, revet
  • 1 ts revet sitronskall - kun det gule

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

Lag pizzabunnen som anvist på posen

Stek soppen i litt smør eller olje

Start med tomatsaus, fordel biter av mozzarella, rødløk, artisjokkhjerter, fenikel og hvitløk.

Stek pizzaen og skjær den opp,

Fordel ruccola over hele pizzaen og strø på revet parmesan og sitronskall.