Pizzabakeriet Spekeskinke

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 0,5 stk rødløk i skiver
  • 2 ss pinjekjerner
  • 8 stk spekeskinke
  • 1 håndfull ruccola

Fremgangsmåte

1

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

2

Lag pizzabunn etter anvisning på posen

3

Smør på et tynt lag med Pizzabakeriet Pizzasaus.

4

Fordel mozzarella, rødløk og pinjekjerner utover pizzaen

5

Stek pizzaen på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

6

Ha en skive spekeskinke på hver Slice, og fordel ruccola på hele pizzaen.