Pizzabakeriet Spekeskinke

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

Tilberedningstid
30

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 0,5 stk rødløk i skiver
  • 2 ss pinjekjerner
  • 8 stk spekeskinke
  • 1 håndfull ruccola

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

Lag pizzabunn etter anvisning på posen

Smør på et tynt lag med Pizzabakeriet Pizzasaus.

Fordel mozzarella, rødløk og pinjekjerner utover pizzaen

Stek pizzaen på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

Ha en skive spekeskinke på hver Slice, og fordel ruccola på hele pizzaen.