Pizzabakeriet, soppizza

Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 10 stk kantareller
  • 10 stk steinsopp
  • 5 stk sjampinjong
  • 0,25 stk løk i skiver
  • 1 stk timian, stilk, fersk
  • 2 ss parmesan

Fremgangsmåte

1

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

2

Lag pizzabunnen etter anvisningen på posen

3

Stek soppen i litt smør eller olje

4

Smør på et tynt lag med Pizzabakeriet Pizzasaus.

5

Fordel mozzarella, sopp og løk utover pizzaen.

6

Stek pizzaen på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

7

Strø på timianblader og revet parmesan over til slutt.