Pizzabakeriet, skinke

Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 10 stk kokt, revet skinke i biter
  • 0,25 stk rødløk i skiver
  • 10 ts basilikum pesto

Fremgangsmåte

1

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

2

Lag pizzabunnen som anvist på posen

3

Smør på et tynt lag med Pizzabakeriet Pizzasaus.

4

Fordel mozzarella, skinke og rødløk utover pizzaen.

5

Stek pizzaen på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

6

Fordel pestoen over pizzaen.