Pizzabakeriet, Fennikelsalami

Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.

Tilberedningstid
30

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 0,25 stk rødløk i skiver
  • 8 stk fennikelsalami, skiver
  • 1 stk rosmarin stilk

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

Lag pizzabunnen etter anvisningen på posen

Smør på et tynt lag med Pizzabakeriet Pizzasaus.

Fordel mozzarella og løk utover pizzaen.

Steik pizzaen på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

Ha deretter en skive fennikelsalami på hvert pizzastykke og strø rosmarinblader på toppen.