Pizzabakeriet, Fennikelsalami

Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.

Tilberedningstid
30 min

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 1 pose Pizzadeig
  • 60 g Pizzasaus
  • 75 g mozzarella, fersk
  • 0,25 stk rødløk i skiver
  • 8 stk fennikelsalami, skiver
  • 1 stk rosmarin stilk

Fremgangsmåte

1

Sett stekeovnen på 300 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og underlag.

2

Lag pizzabunnen etter anvisningen på posen

3

Smør på et tynt lag med Pizzabakeriet Pizzasaus.

4

Fordel mozzarella og løk utover pizzaen.

5

Steik pizzaen på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

6

Ha deretter en skive fennikelsalami på hvert pizzastykke og strø rosmarinblader på toppen.