Pizzabakeriet Pizzadeig 200 g

Pizzadeig 200 g

Pizzabakeriet Pizzadeig 200 g er laget av Pizzabakeriet Pizzamel.
Dette gjør at resultatet blir en luftig og tynn pizzabunn, det eneste du trenger å gjøre er å tilsette vann og olje.
Pizzabakeriet Pizzadeig 200 g gir 2 porsjonspizzaer.

Høy steketemperatur gir en ekstra sprø og luftig bunn.

Energi 1317 kj/312 kcal
Fett 7,5 g
– hvorav mettede fettsyrer 1,1 g
Karbohydrat 47 g
– hvorav sukkerarter 0,3 g
Kostfiber 2,1 g
Protein 13 g
Salt 0,7 g

Hvetemel, tørrgjær, salt.

Slik gjør du:

    1. Sett ovnen på 275°C eller maks temperatur, og sett inn pizzastein eller stekebrett til forvarming.
    2. Bland posens innhold med 1,5 dl (150 g) kaldt vann og 2 ss (25 g) olje. Elt i kjøkkenmaskin i 2 minutter på lav hastighet, og 12 minutter på middels hastighet
    3. Form deigen til 2 like store boller, og la dem heve tildekket i romtemperatur i 30 minutter mens du klargjør toppingen.
    4. Legg bollene på et melet bord og form dem varsomt med hendene til runde, tynne bunner, ca. 25 cm i diameter.
    5. Legg en og en pizzabunn på den forvarmede pizzasteinen eller stekebrettet og legg på topping raskt. Bruk ev. en pizzaspade.
    6. Stek pizzaen på midterste rille i 5-8 minutter. Pizzaen er ferdig når osten er smeltet og gyllen og gripekanten er luftig og sprø.

Tørt og ikke over normal romtemperatur.