Pizzabakeriet Spekeskinke & Mozzarella

Spekeskinke & Mozzarella

Pizzaen har en tomatsaus laget av knuste tomater og krydder og den er toppet med revet mozzarella og mozzarellakuler. Spekeskinken kommer i en separat pakke og legges på etter at pizzaen er stekt. Da kommer den delikate skinkesmaken best til sin rett.

Spekeskinken tiner mens pizzaen stekes, og legges på etter at pizzaen er stekt. Da kommer den delikate skinkesmaken best til sin rett. Pizzaen blir ekstra god hvis du i tillegg topper med litt ruccola, nyrevet parmesan og noen dråper god olivenolje.

Energi 938 kj/224 kcal
Fett 6,6 g
– hvorav mettede fettsyrer 3,1 g
Karbohydrat 28 g
– hvorav sukkerarter 2,0 g
Protein 13 g
Salt 1,5 g

Hvetemel, vann, ost 19 % (mozzarella), knuste tomater, spekeskinke* 8 % (svinekjøtt, salt, dekstrose, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E252)), surdeig (rug, hvete), rapsolje, krydder, gjær, salt, sukker, hevemiddel (E450, E500).
* porsjonspakket spekeskinke.

  1. Varm opp ovnen til 200 °C. Bruk varmluft.
  2. Ta av plasten og pakken med spekeskinke. Spekeskinken tines på benken mens pizzaen stekes.
  3. Stek pizzaen på rist midt i ovnen til osten er smeltet og gyllen, 8-10 minutter (tiden kan variere fra ovn til ovn).
  4. Ta pizzaen ut av ovnen, skjær den opp. Fordel spekeskinken på pizzaen og server.

I dypfryser (-18 °C eller kaldere): se eget datostempel.
I kjøleskapets fryseboks (-6 °C eller kaldere): høyst 3 døgn.
I kjøleskap (0-4 °C): høyst 3 døgn.
NB! Bør ikke fryses på nytt etter opptining.