Pizzabakeriet Mozzarella & Basilikum

Mozzarella & Basilikum

Pizzaen har en tomatsaus laget av knuste tomater og krydder. Pizzaen er toppet med revet mozzarella, mozzarella kuler og basilikum.

Pizzaen blir ekstra god hvis du topper den med litt ruccola, nyrevet parmesan og noen dråper god olivenolje etter steking.

Energi 923 kj/221 kcal
Fett 6,0 g
– hvorav mettede fettsyrer 3,0 g
Karbohydrat 30 g
– hvorav sukkerarter 2,1 g
Protein 11 g
Salt 0,95 g

Hvetemel, vann, ost 21 % (mozzarella), knuste tomater, surdeig (rug, hvete), basilikum 1 %, rapsolje, krydder, gjær, salt, sukker, hevemiddel (E450, E500).

  1. Varm opp ovnen til 200 °C. Bruk varmluft.
  2. Ta av plasten og legg pizzaen på rist midt i ovnen.
  3. Stek pizzaen til osten er smeltet og gyllen, 8-10 minutter (tiden kan variere fra ovn til ovn).
  4. Ta pizzaen ut av ovnen, skjær opp og server.

I dypfryser (-18 °C eller kaldere): se eget datostempel.
I kjøleskapets fryseboks (-6 °C eller kaldere): høyst 3 døgn.
I kjøleskap (0-4 °C): høyst 3 døgn.
NB! Bør ikke fryses på nytt etter opptining.