Pizzabakeriet Chorizo & Mozzarella

Chorizo & Mozzarella

Pizzaen har en tomatsaus laget av knuste tomater og krydder. Pizzaen er toppet med revet mozzarella, mozzarellakuler og deilig Chorizopølse.

Pizzaen blir ekstra god hvis du topper den med litt ruccola, nyrevet parmesan og noen dråper god olivenolje etter steking.

Energi 990 kj/237 kcal
Fett 8,2 g
– hvorav mettede fettsyrer 3,9 g
Karbohydrat 28 g
– hvorav sukkerarter 2,0 g
Protein 12 g
Salt 1,3 g

Hvetemel, vann, ost 19 % (mozzarella), knuste tomater, chorizo 7 % (svinekjøtt, salt, krydder, dextrose, antioksidant (E301, E392), startkultur og konserveringsmiddel (E250)), surdeig (rug, hvete), rapsolje, krydder, gjær, salt, sukker, hevemiddel (E450, E500).

  1. Varm opp ovnen til 200 °C. Bruk varmluft.
  2. Ta av plasten og legg pizzaen på rist midt i ovnen.
  3. Stek pizzaen til osten er smeltet og gyllen, 8-10 minutter (tiden kan variere fra ovn til ovn).
  4. Ta pizzaen ut av ovnen, skjær opp og server.

I dypfryser (-18 °C eller kaldere): se eget datostempel.
I kjøleskapets fryseboks (-6 °C eller kaldere): høyst 3 døgn.
I kjøleskap (0-4 °C): høyst 3 døgn.
NB! Bør ikke fryses på nytt etter opptining.